Szervószivattyú javítás, szervószivattyú felújítás

Honnan lehet tudni, ha a szervószivattyút javítani, felújítani kell?

A szervószivattyút általában akkor kell javítani, ha nehezebben fordítható el a kormánykerék, vagy a jármű alatt olajfoltok keletkeznek, hangos a rendszer működése, a szervószivattyú kiegyenlitő tartályában csökken a szervóolaj szintje. Ekkor ön elviszi az autóját a szerelőhöz, ahol a szerelő megállapítja a hiba okát. Ha a szervószivattyú hibás, akkor van szükség annak javítására vagy felújítására.

Szervószivattyú javítás

A szervószivattyú javítása a központi szervizünkben történik. Ennek címe:

DM Autó központi szerviz

(az alkatrészek javítása itt történik)

DM Autó Kft, 1097 Budapest Gubacsi út 30.

Telefon: + 36 20 954 2680 , + 36 20 430 0474

Ha a szervószivattyú ki- és beszerelését is velünk szeretné elvégeztetni, akkor annak ki- és beszerelésére az alábbi két szervizben egyeztethet időpontot.

Dél-Pest – Kácsa Bt.

1202 Bp. Dessewffy u 71.

Kállai Csaba Tel: +36 1 2843499

mobil: +36 20 5849043

Észak-Pest – Tímár Motor’s

1047 Budapest, Irányi Dániel u. 2-4. Tel: +36 1 3795980

Simonfalvi Csaba, Mobil: +36 30 9549366

Somogyi István, Mobil: +36 30 9243572

Az alkatrészek javítása ekkor is központi szervizünkben történik, a szállításról mi gondoskodunk!

Telefonon egyeztessen időpontot a kiválasztott szervizzel a szereléssel és javítással kapcsolatban!

Amennyiben minket tisztel meg bizalmával, mi gyorsan, megfelelő árazással javítjuk, felújítjuk  szervószivattyúját!

Mennyi időbe telik a szervószivattyú javítása?

A javítást 24-48 órára vállaljuk, de ennél általában hamarabb kész szokott lenni a felújítás.

Cégünknél lehetősége van arra, ha a kiszerelt szervószivattyúját előre egyeztetett időpontban behozza és nem merül fel semmilyen technikai probléma, akkor a reggel 8-9 óra között leadott munkát délután 2 óra felé már vissza is kaphatja. Ez az ajánlat a kiszerelt és a Központi Szervizünkben, a Gubacsi úton leadott szervószivattyúkra vonatkozik.

Ha cégünk, a DM Autó Kft. által megjelölt két autószerelő műhely közül valamelyikkel végezteti a szervószivattyú ki- és beszerelését, velük mindenképpen egyeztesse össze az elkészülés időpontját.

Ha például a Kácsa Bt-nél történik a szervószivattyú ki- és beszerelése, akkor bizonyos esetekben az is előfordulhat, hogy reggel leteszi a problémás autóját és délután már elviheti azt.

Szervószivattyújavítás elfogadható áron, de magas színvonalon!

Egy gyári szervószivattyú már Önmagában akár 50 ezer- 150 ezer forint + áfába is kerülhet. Ezzel szemben egy szervószivattyú javítása kb. 20-40 ezer forint plusz áfából megoldható, ami nagyjából a felébe-harmadába kerül.

Cégünk közel 18 éve tevékenykedik a szervószivattyú javítás területén. Ez alatt az idő alatt sikerült sok márkaszervizzel kiépítenünk üzleti kapcsolatot és szervószivattyú probléma esetén velünk végeztetik el azok felújítását, javítását.

Szakszerű javítás mellett sokkal olcsóbb a felújítás, mint a szervószivattyú cseréje, és biztonság illetve használhatóság szempontjából Ön ugyanazt kapja.

Sokan az esetenként néhány ezer forinttal olcsóbb, bontott alkatrészekkel pótolják a meghibásodott szervószivattyúkat. Ezek a bevizsgálatlan, kétes állapotú alkatrészek plusz költségeket okozhatnak.

Egy szervószivattyú felújítása már 20-40 ezer forintból megoldható, ha nincs pl. nagymértékű rozsdásodás vagy kopás.

Cégünk nem vállalja az elektronikus szervószivattyúk javítását!

A szervoszervószivattyú lehet ékszíjjal, fogaskerékkel hajtott, vagy elektronikus. Ez utóbbiak elektromotorokkal oldják meg szervószivattyú meghajtását. Cégünk ezeknek az elektronikus szervoszivattyúknak a javítását nem vállalja.

Van javíthatatlan szervószivattyú?

Előfordul, hogy már rossz állapotú, nagyon kopott szervószivattyú kerül műhelyünkbe, aminek javítását nem tudjuk vállalni. Ebben az esetben a megoldást egy új, vagy megfelelő állapotú felújított szervószivattyú beszerzése jelenti.

Miért érdemes szervószivattyú felújítás, javítás miatt a DM Autó Kft-t választania?

  • 24 éve foglalkozunk ebben a formában szervószivattyú javítással
  • kollégám 27 éve, jómagam 34 éve foglalkozunk autóalkatrész javítással
  • a DM Autó Kft. a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélye alapján H minősítő jel használatára jogosult
  • az elmúlt évek folyamán állandó minőséget tudtunk garantálni szervószivattyú javítás, felújítás területén magánemberek, szerelők, szakszervizek részére